Aktuellt på Varvet, Högmarsö

Helg hela semestern på Varvet, Högmarsö

Vi tycker att det ska kännas som helg varje dag på semestern. Därför har vi livemusik varje måndag hela juli, öppnar en massa ostron och bubbel varenda onsdag och bjuder in till vinprovning varje torsdag. Välkommen!

GIN & SPRITZ I SKÄRGÅRDEN
3 JULI – Vi får besök av Stockholms bränneri med exklusiv ginprovning och pop-up-bar!  Läs mer och köp biljett till ginprovningen på Facebook – kolla vår sida facebook.com/restaurangvarvet eller sök på Stockholms bränneri.

UTOMHUSBIO
23 JULI – Vi visar kortfilmen Bröl av roslagsfilmaren Pontus Edvinsson. Visning börjar vid 21 med en presentation av regissören. All får popcorn, dock är antalet platser begränsat till 50, så föranmälan krävs. Maila till info@restaurangvarvet.se

SOMMARENS MÅNDAGSMUSIK
TISDAG 14 JULI – Svenska Lyxorkestern bjuder på lyxig bordsunderhållning från sin extremt breda repertoar
20 JULI – Lisa & Herr C spelar egna låtar blandat med svensk sommar från herrar som Winnerbäck och Dylan.
27 JULI – Annelie & Isabel omtolkar hits och klassiker på sitt unika sätt med melodisk stämsång och mycket känsla
3 AUGUSTI – De Södervisa spelar Cornelis Vreeswijks bästa låtar

Boka bord för middag eller kom och bara lyssna och häng i baren. Artisterna spelar mellan ca 19–21.

OSTRONONSDAG
Varje onsdag i juli från klockan 17 serveras ostron och champagne till specialpriser. Alkoholfria alternativ finns såklart. Det går fint att beställa ostron direkt i baren, du behöver alltså inte boka bord för att komma och äta ostron hos oss.

VINPROVNING
Varje torsdag håller Klara en vinprovning med ett tema som kunde varit din utlandssemester. Vinprovning förbokas via mail till info@restaurangvarvet.se och förbetalas med swish.  5 viner och lättare tilltugg kostar 360. Läs mer om varje provningsresa och boka här!

STEKSÖNDAG
På söndagar kan den som tycker det är töntigt eller tråkigt att vi inte har nötkött på menyn frossa i steak minute med pommes frites och bearnaisesås.

DAGENS LUNCH
Måndag till fredag lunchtid (12–15) serverar vi förutom vår ordinarie meny en enklare dagens rätt för 150 kronor. Om du vill veta exakt vad vi serverar en viss dag, maila oss på info@restaurangvarvet så svarar vi så snabbt vi kan. Torsdag 9 juli är dagens lunch oxbringa med senapstuvad potatis & persilja

KRÄFTSKIVA
Onsdag 6 augusti kan du fira kräftpremiären hos oss! Menyn som är lagom för 2 består av 1 kilo svenska kräftor med tillbehör (ost, bröd & knäckebröd, smör, dillmajonnäs) varsin liten chokladpudding & kaffe. Pris 795 kronor för 2 personer. Endast förbokning. Maila till info@restaurangvarvet.se OBS att bokning är bindande från 1 vecka före kräftskivan. Förbetalning via swish.

BARTÖMNING
Lördag 8 augusti stänger vi för säsongen. Tyvärr kan vi på grund av corona inte upprepa förra årets supersmäll till bartömning, men vi hoppas på en härlig sista dag ändå och återkommer med info om hur vi kommer att göra den minnesvärd.